Draagtas juca

Draagtas juca

Bbq schort en want

Bbq schort en want

Draagtas vilten met knoop

Draagtas vilten met knoop

Draagtas juca

Stevige boodschappentas gemaakt van een uitstekende mix tussen jute en canvas. Met katoenen handvatten.
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
LT95131
€ 7,02
  • Bestel 50 voor € 6,64 per stuk en bespaar 5%
  • Bestel 100 voor € 6,28 per stuk en bespaar 11%
  • Bestel 250 voor € 5,81 per stuk en bespaar 17%
  • Bestel 500 voor € 5,39 per stuk en bespaar 23%
  • Bestel 1000 voor € 4,93 per stuk en bespaar 30%
  • Bestel 2500 voor € 4,85 per stuk en bespaar 31%
  • Bestel 5000 voor € 4,77 per stuk en bespaar 32%
  • Bestel 10000 voor € 4,69 per stuk en bespaar 33%

Hieronder vindt u meer informatie over de prijsopbouw.

Per stuk
€ 0,00 excl. btw
Subtotaal
€ 0,00 excl. btw
Per stuk
€ 0,00
€ 0,00
Totaal
€ 0,00
Draagtas juca is available to buy in increments of 1
Stevige boodschappentas gemaakt van een uitstekende mix tussen jute en canvas. Met katoenen handvatten.
Producteigenschappen
Leverancier Toppoint
Kleur code N0054
Lengte (mm) 450
Breedte (mm) 175
Hoogte (mm) 315
Toeslag kleine order 35
Gevaarlijke goederen No
Toeslag gevaarlijke goederen 14
Prijs op aanvraag No
Print mogelijkheden Yes
Print groep DTR5
Print methode Digital Transfer
Print group optional TR5, RTR5
Print method optional Transfer, Reflective Transfer
Print afmetingen 280 x 130 mm.
Maximale print kleuren Full Color
Behandelings code A
Categorie Bags
Extra Info Size Jute 340g/m2, canvas 280g/m2. Maximum carry weight: 8kg.
Materiaal Jute & cotton (juco)
Breekbaar No
Toppoint design No
Brievenbus No
Geschenkdoos No
Custom made uitgevoerd / MOQ eigen pms kleuren: 1000
Bedrukte omdoos aantal 50
Bedrukte omdoos gewicht 14
Bedrukte omdoos lengte 510
Bedrukte omdoos breedte 460
Bedrukte omdoos hoogte 380
Onbedrukte doos aantal 50
Onbedrukte doos lengte 510
Onbedrukte doos breedte 460
Onbedrukte doos hoogte 380
Onbedrukte doos gewicht 14
Product compliance http://extranet.toppoint.com/media/productcompliance/LT95131.pdf
Express levering No
Write Your Own Review
Schrijf een beoordeling voor:Draagtas juca
Your Rating

Zeefdruk

Het ontwerp wordt aangebracht op het gaas van een zeefdrukraam. Op het gaas ligt een lichtgevoelige laag. Een film, met wel en niet lichtdoorlatende delen, van het ontwerp wordt op het gaas geplaatst en het geheel wordt belicht door UV licht. De onbelichte delen worden weggespoeld van het gaas, waardoor de inkt zijn doorgang kan vinden. De drukinkt wordt door het gaas gedrukt en het artikel bevindt zich direct onder het gaas, waardoor de bedrukking op het artikel terechtkomt. Alleen vlakke oppervlaktes kunnen bedrukt worden met klassieke zeefdruk.

Zeefdruk Transfers

Uw opdruk wordt op een (transfer)papier aangebracht. Hierna wordt het te bedrukken relatiegeschenk artikel tezamen met de transfer in een pers op hoge temperatuur tegen elkaar aangedrukt. Tijdens dit proces zorgt de druk en de hitte ervoor dat de inkt op het transferpapier los laat en zich hecht op het product. Met dit proces zijn gedetailleerde onderdelen van de opdruk geen probleem.

Digitale Transfers

Doormiddel van een plotter/-printer wordt het logo digitaal gedrukt op transferpapier welke al voorzien is van witte inkt en lijm. Deze wordt ook meteen gesneden. Wanneer de sticker de gewenste vorm heeft gekregen wordt het op het product gedrukt met een transferpers. Niet alle logo vormen zijn geschikt om met deze drukmethode gedrukt te worden, bijvoorbeeld logo's die niet uit 1 deel bestaan.

Keramische Transfers

Het logo wordt gedrukt op een papier met een zeefdruk, een zogenaamde transfer. Deze transfer wordt op het keramieke artikel geplaatst. Hierna wordt het artikel afgebakken in een oven op een temperatuur van boven de 700 graden. Tijdens het afbakken wordt de inkt van de transfer opgenomen door het keramiek. Na het afkoelen van het artikel kan de inkt niet meer verwijderd worden bij normaal gebruik.

Doming

Domen of doming. Een sticker wordt voorzien van een 2 componenten hars-laag (epoxy). De naam dome komt van de ronding welke aan een dome doet denken. De epoxylaag is glashelder waardoor het beeld eronder niet alleen beschermd wordt, maar zelfs enigszins “vergroot”. Deze harslaag geeft het product een extra dimensie en daarnaast zorgt het ervoor dat de bedrukking krasvast en kleur-echt blijft.

Blinddruk

Een blinddruk is een druktechniek waarbij geen inkt wordt gebruikt. Door op of in de drukplaat een reliëf aan te brengen en deze daarna te drukken, ontstaat op papier eveneens een reliëf. Door de schaduwwerking is de afbeelding te zien. Afhankelijk van de soort bewerking die op de drukplaat of beelddrager wordt toegepast kan de blinddruk zowel een hoog- als een diepdruk zijn. En ook met verschillende materialen uitgevoerd, zoals hout, metaal, plexiglas, karton, rubber, steen, etc.

Borduring

Een digitaal logo wordt met speciale software omgezet in een borduurkaart. Een borduurkaart berekent het aantal steken en het aantal benodigde kleuren garen om een logo te kunnen borduren. Nadat de borduurkaart is aangemaakt, wordt er een proefborduring op een stukje stof gemaakt. Nadat een proefborduring per post of per e-mail is goedgekeurd, wordt de borduurmachine ingesteld en de garenkleuren geladen.

Digitale Bedrukking

Inktjet druktechniek is geschikt voor platte en 3D geschikte producten. Het kan bijna op alle materialen bedrukt worden. Uw logo wordt in een extreem hoge kwaliteit digitaal bedrukt op het item. Het logo wordt altijd gedrukt in full colour en details komen goed tot zijn recht. Alles is mogelijk, van een standaard tekst tot een zeer gedetailleerde foto. De druk wordt met grote nauwkeurigheid gemaakt. Daardoor is deze techniek erg geschikt voor meerdere kleuren opdruk. Ook PMS kleuren zijn mogelijk. Bij inktjet print kunnen de hoeken van het druk oppervlak bedrukt worden. Hierdoor krijg je een aanzienlijk groter druk oppervlak dan bij tampondruk. Afhankelijk van het materiaal kan het zijn dat er eerst een witte ondergrond gedrukt moet worden of dat het materiaal voorbehandeld moet worden.

Digitaal Label

Het logo wordt met een plotter/printer op een sticker gedrukt. Tegelijkertijd wordt het logo direct op het juiste formaat uitgesneden. De details en de kleuren van het logo zullen zeer goed zichtbaar zijn omdat het logo altijd in een fullcolor wordt geprint.

Sublimatie

Sublimatie druktechniek wordt wereldwijd veel gebruikt door drukkerijen die actief zijn in de textielindustrie (bijvoorbeeld T-shirts bedrukken) en het bedrukken van relatiegeschenken. Sublimatie betekend dat een stof direct vanuit een vaste vorm transformeert in een gas. Dit gebeurt bijvoorbeeld veel bij het bedrukken van muismatten. Er wordt eerst een vel uitgeprint met speciale sublimatie gel. Als dit gedroogd is plaatst de drukker het papier op een witte muismat. Vervolgens perst een verhitte hydrologische pers de inkt en muismat samen op een temperatuur van ongeveer 200 graden Celsius. Dit is is het moment waarop de de inkt in gas veranderd. Dit wordt ook wel vervluchtiging genoemd. Bij het afkoelen krijgt het gas weer een vaste vorm. Dit proces heet De-sublimeren. Bij relatiegeschenken gaat de inkt een verbinding aan met de polyester of acryl laag van het product. Dit zorgt er voor dat de afbeelding die op het relatiegeschenk is overgezet verweven is met het oppervlak. Het resultaat is een afbeelding die kras-bestendig is en in de vaatwasser kan. Handig bij bijvoorbeeld bedrukte mokken.

Lasergravering

De laserstraal wordt aangestuurd door een computer. Dit zorgt ervoor dat het ontwerp zeer fijn weergegeven kan worden. Lasergraveren is niet mogelijk in meerdere kleuren. De kleur wordt bepaald door de kleur van het metaal c.q. de laag die onder de afwerklaag ligt. De vorm wordt als het ware ingebrand in het materiaal, dus de onderliggende laag wordt zichtbaar. De onderliggende metaal laag bepaalt ook de kleur van het zichtbare deel. In veel gevallen is de kleur die zichtbaar wordt, grijs of koper kleurig.

Tampondruk

Tampondrukken, is een drukmethode waarbij bijna elke ondergrond en vorm bedrukt kan worden. Op een cliché (een metalen plaatje) wordt fotografisch het ontwerp aangebracht. Door de tampon, een rubberen beelddrager, wordt het ontwerp van het cliché overgebracht en bedrukt op het artikel. Door het gebruik van verschillende tamponvormen is het mogelijk diverse vormen te bedrukken. Op de meeste artikelen is het mogelijk om één of meerdere kleuren te drukken. De meeste kunststof artikelen worden door middel van tampondruk bedrukt. Er bestaan tampondruk machines voor 1, 2, 3, 4 en 5 kleuren. Kijk bijvoorbeeld eens naar het logo op uw telefoon, in de meeste gevallen is dit met tampon-druk aangebracht.